CO-CREATIE VOOR OPTIMAAL RESULTAAT

Bij Blauwhoed ontwikkelen we fijne huizen én prettige buurten. Om ervoor te zorgen dat die huizen optimaal voldoen aan alle wensen van bewoners, omwonenden en gemeenten, werken we in alle fases van ons ontwikkelproces zoveel mogelijk samen. We noemen dit co-creatie.

Een buurt ontwikkelen doen we niet alleen. We werken samen met architecten, de gemeente, investeerders, omwonenden, adviseurs, bouwers, maar vooral met de toekomstige bewoners. Al deze partijen hebben andere belangen in het proces. Wij zijn een specialist in het ophalen van de verlangens van al deze belanghebbenden en weten deze vervolgens met elkaar te verbinden. Zo behalen we optimaal resultaat.

Op weg naar verrassende buurten!

Dankzij co-creatie bouwen we aan een buurt die niet alleen voldoet aan ieders wensen maar die ook verrast. Juist doordat we zoveel partijen van begin af aan betrekken en daar onze expertise om verlangens zichtbaar te maken aan toevoegen, ontstaan er buurten waar mensen met trots wonen. En dat maakt alle investeringen vooraf voor iedereen de moeite waard.

Hoe doen we dat bij Harmonie?

Het begint met luisteren naar de bewoners van nu en naar de bewoners van straks. En kijken naar de verbinding met omliggende wijken en naar de verbinding tussen bewoners, omdat af en toe een praatje over de heg gewoon leuker is dan anonimiteit. Kijken naar hoe kinderen écht willen spelen. Kijken naar goede, mooie architectuur voor jong en oud. Want wonen is meer dan een dak boven je hoofd – het oog wil ook wat. En dat oog richten we op duurzaamheid, op gemeenschapszin, op water en op groen. Kortom, op alles wat mooi is aan wonen in Harmonie!

Voor Harmonie zijn er inmiddels twee drukbezochte co-creatie avonden geweest. Je vindt de verslagen hiervan in het nieuwsoverzicht.

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates