HOE MOOI WIL JE WONEN?

Dichtbij Rotterdam maar er net ver genoeg vandaan: geen wonder dat  Capelle aan den IJssel  na de oorlog uitgroeide tot een gewilde plek om te wonen. Die snelle groei leverde Capelle aan den IJssel een uniek karakter op, met meerdere dorpskernen en een breed scala aan voorzieningen – winkelcentra, scholen, theaters én uitstekende OV-verbindingen. En gelukkig ook met groen; veel groen. Inmiddels is het centrum van Capelle aan den IJssel vrijwel compleet vernieuwd. Kers op de taart wordt het prachtige  nieuwbouwproject  ‘Harmonie’.

De Hoven II wordt Harmonie

Wat was iedereen er blij mee vijftig jaar geleden, met de flats in Hoven II. Er was behoefte aan woonruimte, vooral vanuit Rotterdam. Dus: bouwen, bouwen en rap een beetje! Maar een halve eeuw verder zijn we aan verandering toe. Mensen veranderen, wensen veranderen. En we bouwen nu beter, duurzamer, mensgerichter. Dus Hoven II gaan op de schop. Renovatie, sloop, nieuwbouw – we pakken het in één ferme klap goed aan. Toekomstbestendig, want zo’n unieke kans krijg je maar één keer.

Hoven II wordt  Harmonie: hoe mooi, hoe duurzaam, hoe centraal en hoe aangenaam wil je wonen? De getoonde beelden zijn een concept en zijn indicatief.

Waar ligt Harmonie?

    Mogen wij jou op de hoogte houden?

    Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates