Fase 2 staat live! Er komen vier verschillende woningtypes: Stadwoning (15), Herenhuis (12) , Parkwoning (9) en Waterwoning (4).

Bekijk de specificaties per bouwnummer op de aanbodpagina. Klik op de kavelkaart op het bouwnummer om alle bijzonderheden te lezen, er is zoveel keuze dat bijna elke woning anders is. Per bouwnummer is ook de concept plattegrond en prijsrange zichtbaar.

Je kunt je hierdoor alvast oriënteren op jouw favoriete bouwnummer(s) voor start verkoop.

Weet je al welk bouwnummer de voorkeur heeft? Geef dan je voorkeur aan in je ‘mijn omgeving’ of door op ‘interesse’ te klikken. Deze worden dan in jouw accountomgeving opgeslagen, zodat het straks makkelijker wordt als je je inschrijft bij de verkoop. 

Om meer kans te maken op een van de woningen werken we deze keer met een voorrangsprocedure. Mensen die t/m 16 april 20:00 uur 2021 hun voorkeuren hebben doorgegeven via ‘mijn account’ geven we voorrang op de toewijzing. Uiteraard dien je dan wel in te schrijven voor de woningen op het moment dat de verkoop start. Wij kunnen dan zien of je voor de tijd al je voorkeuren kenbaar hebt gemaakt. Je mag je voorkeuren natuurlijk nog wijzigen. 

Over dit bericht

  • Geplaatst op 29 maart 2021
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates