Pre-Sale & Haalbaarheidscertificaat

De pre-sale voor Harmonie is weer open. Je kunt je inschrijven als reservekandidaat voor de woningen die onder optie staan, maar je kan je direct inschrijven voor de beschikbare woningen. De makelaar neemt met jou contact op.

Het proces gaat als volgt in zijn werk:


Je kunt nu een afspraak maken met Ooms Financieel Adviseurs. Volg deze link om je gesprek aan te vragen. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt samen met jou bekeken of de aankoop van het huis van jouw keuze inderdaad financieel haalbaar is.

Is de uitkomst van dit kennismakingsgesprek positief? Dan ontvang je een zogenaamd ‘haalbaarheidscertificaat’.

Tijdens de presale heb je 10 dagen de tijd om gebruik te maken van de voorrangspositie die het haalbaarheidscertificaat je biedt. Dit doe je door je via jouw account op de website in te schrijven op je voorkeur bouwnummer(s). Tijdens deze 10 dagen is het nog steeds mogelijk om een haalbaarheidscertificaat aan te vragen bij Ooms Financieel Adviseurs.

Na deze periode wijzen we de woningen toe. We doen ons uiterste best om iedereen zijn eerste voorkeur toe te wijzen *. De makelaar benadert je om verder te praten over het bouwnummer dat is toegewezen. Ben je tijdens dit gesprek enthousiast over de woning en wil je hem aankopen? Dan teken je tijdens deze afspraak digitaal de ‘reserveringsovereenkomst’. Daarbij betaal je een borg van € 2.500. Gefeliciteerd! Jouw droomhuis wordt nu direct van de markt gehaald en is voor jou! Zie je na ondertekening van de reserveringsovereenkomst toch af van de woning , dan vervalt de borg. Het bedrag ben je dan ‘kwijt’.

* Wil je nog geen reserveringsovereenkomst aangaan? Dan kun je nog even wachten tot de officiële verkoop van start gaat. Naar verwachting is dit na de zomer. Dan geeft het haalbaarheidscertificaat je ook voorrang bij de inschrijving/toewijzing op de nog beschikbare woningen.

* Heb je geen haalbaarheidscertificaat, bijvoorbeeld omdat je wensen – en dus de financieringsmogelijkheden – nog niet helemaal duidelijk zijn? Dan kun je je uiteraard vanaf de reguliere start verkoop inschrijven op de woningen die dan nog beschikbaar zijn.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het verkoopproces? Neem dan contact met ons op:

Ooms Financieel Adviseurs: 010-4248810
Ooms Makelaars:010-4501177
Blauwhoed: 010-4535311

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates