VERKOOP
Op de aanbodpagina vind je de status van alle woningen. De inschrijving voor fase 2 is ondertussen gesloten, maar je kan je nog inschrijven als reservekandidaat via het digitale inschrijfformulier in je ‘mijn omgeving’. Zodra je de stappen hebt doorlopen en het formulier ondertekend hebt ben je ingeschreven en neemt de makelaar contact met je op indien er een woning beschikbaar komt van jouw voorkeur.

Ben je geïnteresseerd in een nog beschikbare woning van fase 1, neem dan direct contact op met de makelaar. Zij kunnen je alles vertellen.

BEN JE NIEUW?
Vul dan eerst op de belangstellingspagina het formulier in. Vervolgens ontvang je een bericht om een persoonlijk account aan te maken. Zodra je dat gedaan hebt en ingelogd bent zie je in het menu het inschrijfformulier staan. Volg alle stappen van het formulier en als je tevreden bent kun je het formulier ondertekenen en versturen. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

LET OP: het kan zijn dat het bericht om je account te activeren in je ongewenste mail terecht komt!

Indien je al een account hebt, dan kun je gewoon inloggen en vanuit daar het formulier invullen.

TOEWIJZING 
Alle woningen in fase 2 zijn toegewezen op basis van financiële gegevens en de mogelijke voorrangspositie indien je je woningvoorkeur voor 16 april jl. hebt ingevuld in je ‘mijn omgeving’.
Mocht een bouwnummer volgens jou aangegeven voorkeur niet (meer) beschikbaar zijn dan wordt je op de reservelijst geplaatst. Valt een optant af, dan biedt de makelaar de woning opnieuw aan op basis van de reservelijst, mits het vrijgevallen bouwnummer als voorkeur is opgegeven (via het digitale inschrijfformulier of telefonisch doorgegeven aan de makelaar). We werken met de reservelijst niet met een rangorde, dus iedereen heeft weer dezelfde kans. Iedereen krijgt uiterlijk een week na sluiting inschrijving bericht over de toewijzing.

VERKOOPGESPREKKEN
Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er een eerste gesprek ingepland met de makelaar. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de contractstukken. Na dit gesprek staat de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst in jouw persoonlijke account. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Door de beperkingen die de huidige situatie omtrent Covid-19 met zich meebrengt kan er middels verschillende manieren een afspraak ingepland worden. Videobellen is geen enkel probleem. De makelaar neemt contact met je op voor het inplannen van het verkoopgesprek op basis van het schema.

TEKENAFSPRAKEN
Na dit verkoopgesprek wordt de tekenafspraak ingepland. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen. Het ondertekenen gaat digitaal, waardoor je dit vanuit huis kunt doen.

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates