START VERKOOP

Op de aanbodpagina vind je alle woningen die 13 oktober einde dag in verkoop gaan. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Schrijf je dan in!

Als de verkoop start verschijnt het inschrijfformulier in je menu in je ‘mijn omgeving’, vervolgens kun je op dat moment je voorkeuren bevestigen en je inschrijven op deze bouwnummers, of je kan je voorkeur nog wijzigen voordat je je inschrijft. Er zijn al meerdere woningen gereserveerd tijdens de presale. Het is niet mogelijk om je voor deze bouwnummers in te schrijven.

BEN JE NIEUW?

Vul dan eerst op de belangstellingspagina het formulier in. Vervolgens ontvang je een bericht om een persoonlijk account aan te maken. Zodra je dat gedaan hebt en ingelogd bent zie je in het menu het inschrijfformulier staan. Volg alle stappen van het formulier en als je tevreden bent kun je het formulier ondertekenen en versturen. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

LET OP: het kan zijn dat het bericht om je account te activeren in je ongewenste mail terecht komt!

Indien je al een account hebt, dan kun je gewoon inloggen en vanuit daar het formulier invullen.

TOEWIJZINGSPROCEDURE
De inschrijftermijn eindigt op 22 oktober 20:00 uur. Hiervoor is het zaak de inschrijving te bevestigen. Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je een keuze voor een woning maakt.

TOEWIJZING 
Alle woningen worden toegewezen op basis van financiële gegevens en de mogelijke voorrangspositie indien je een haalbaarheidscertificaat hebt van Ooms Financieel. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in. Krijg je een woning toegewezen dan neemt de betrokken makelaar contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. De overige kandidaten ontvangen een email waarin staat dat ze voor nu geen woning toegewezen krijgen.

Als er geen bouwnummer volgens jou aangegeven voorkeur meer beschikbaar is dan wordt je op de reservelijst geplaatst. Valt een optant af, dan biedt de makelaar de woning opnieuw aan op basis van de reservelijst, mits het vrijgevallen bouwnummer als voorkeur is opgegeven.

VERKOOPGESPREKKEN
Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er een eerste gesprek ingepland met de desbetreffende makelaar. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de contractstukken. Na dit gesprek staat de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst in jouw persoonlijke account. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Door de beperkingen die de huidige situatie omtrent Covid-19 met zich meebrengt, zullen we de contractstukken per bouwblok afgerond worden. Hier tref je een prognose van het planningsoverzicht voor de beschikbaarheid van de verkoopstukken. Houdt er rekening mee dat je wellicht even moet wachten totdat je op gesprek kan bij de makelaar voor jouw droomwoning. De makelaar neemt contact met je op voor het inplannen van het verkoopgesprek op basis van het schema.

TEKENAFSPRAKEN
Na dit verkoopgesprek wordt de tekenafspraak ingepland. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen. Het ondertekenen gaat digitaal, waardoor je dit vanuit huis kunt doen.

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates